Pagina principalã > Știri
 
28 sept. 2008
 
Pe data de 28 septembrie 2008 în cadrul festivalului Turda Fest 2008 din Turda jud. Cluj a avut loc lansarea programului regional Transylvania Authentica, o iniţiativă comună a Fundaţiei pentru Parteneriat şi a fundaţiei The Prince’s Charities.
 

Programul Transylvania Authentica îşi propune să asigure perpetuarea agriculturii tradiţionale, a artei culinare, a turismului tradiţional şi a produselor şi serviciilor cu specific ardelenesc prin consolidarea relaţiilor între micii producători şi meşteşugarii regiunii.

În acest sens a fost elaborat şi introdus sistemul de certificare al mărcii înregistrate „Transylvania Authentica”. În cadrul sistemului de certificare a produselor şi a serviciilor, dreptul de utilizare a mărcii Transylvania Authentica poate fi acordată unui produs sau serviciu dacă calitatea acestuia corespunde standardelor naţionale, condiţiilor stipulate în Regulamentul de funcţionare ale programului precum şi criteriilor Sistemului general şi detaliat al Fundaţiei pentru Parteneriat.

Aplicanţii vor avea de achitat o sumă de 100 Euro (echivalentul în lei la cursul BNR) pe grup de produse, sumă ce acoperă costurile evaluării produsului/serviciului aplicant, precum şi dreptul de utilizare a mărcii înregistrate Transylvania Authentica pe o perioadă de trei ani.

Pentru a aplica la dobândirea dreptului de utilizare a mărcii înregistrate Transylvania Authentica completaţi Formularul de aplicare şi trimiteţi-l prin poştă în 2 (două) exemplare sau în format electronic la sediul Fundaţiei pentru Parteneriat (str. Arsenalului nr. 13, Miercurea-Ciuc 530120).

Acest program nu are termene limită.

 
 
 




 
  •  DirectWeb © 2011
DirectWeb Webdesign Printdesign