Fõoldal > Események > Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásár
 
2010 máj. 14 -
2010 máj. 16
 
A Civilek Háromszékért Szövetség első alkalommal megszervezi a Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásárt amelyre Kézdivásárhelyen, a Városi Sportcsarnokban kerül sor 2010. május 14-16. között.

A kiállítás célja a székelyföldi termékek népszerűsítése, a helyi termelők és vállalkozók közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése és a székely öntudat erősítése.


A háromnapos program kulturális rendezvényeket és eseményeket is magában foglal, neves székelyföldi személyiségeket, ismert előadókat és társulatokat vonultatva fel ez alkalommal.

Összességében a kiállítással egy értékkoncentráció valósul meg, a Székelyföldön előállított termékek változatosságát, gazdagságát mutatva be az érdeklődők számára 1.500 négyzetméternyi felületen. A kiállításra meghívást kapnak székelyföldi cégek, termelők és kézművesek termékeik bemutatására, ipari vállalkozóktól helyi termelőkig, kézművesektől turisztikai szolgáltatókig, stb.. Jelen lesznek pék termékek, tejtermékek, hústermékek, ásványvizek, ruházati cikkek, külföldre gyártott termékek, könyvek, népművészeti tárgyak, bútor, játékok, festmények, hanglemezek, stb.
Helyszín: Kézdivásárhely

vissza
 
 
 
 
  •  DirectWeb © 2011
DirectWeb Webdesign Printdesign