Pagina principală > Știri
 
28 sept. 2008
 
Pe data de 28 septembrie 2008 în cadrul festivalului Turda Fest 2008 din Turda jud. Cluj a avut loc lansarea programului regional Transylvania Authentica, o inițiativă comună a Fundației pentru Parteneriat și a fundației The Prince’s Charities.
 

Programul Transylvania Authentica își propune să asigure perpetuarea agriculturii tradiționale, a artei culinare, a turismului tradițional și a produselor și serviciilor cu specific ardelenesc prin consolidarea relațiilor între micii producători și meșteșugarii regiunii.

În acest sens a fost elaborat și introdus sistemul de certificare al mărcii înregistrate „Transylvania Authentica”. În cadrul sistemului de certificare a produselor și a serviciilor, dreptul de utilizare a mărcii Transylvania Authentica poate fi acordată unui produs sau serviciu dacă calitatea acestuia corespunde standardelor naționale, condițiilor stipulate în Regulamentul de funcționare ale programului precum și criteriilor Sistemului general și detaliat al Fundației pentru Parteneriat.

Aplicanții vor avea de achitat o sumă de 100 Euro (echivalentul în lei la cursul BNR) pe grup de produse, sumă ce acoperă costurile evaluării produsului/serviciului aplicant, precum și dreptul de utilizare a mărcii înregistrate Transylvania Authentica pe o perioadă de trei ani.

Pentru a aplica la dobândirea dreptului de utilizare a mărcii înregistrate Transylvania Authentica completați Formularul de aplicare și trimiteți-l prin poștă în 2 (două) exemplare sau în format electronic la sediul Fundației pentru Parteneriat (str. Arsenalului nr. 13, Miercurea-Ciuc 530120).

Acest program nu are termene limită.

 
 
 
 
  •  DirectWeb © 2011
DirectWeb Webdesign Printdesign